Магазина не може да гарантира наличността на стоката. При запитване или поръчка ще се свържем с Вас за да обявим срок за доставка.

O’Herbal Шампоан за мазна коса, 500 мл

В наличност

Информация за O’Herbal Шампоан за мазна коса, 500 мл

Марка: O’Herbal
Опаковка: 500 мл
 • Почиства нежно, без да премива
 • Редуцира свръхпроизводството на себум
 • Не съдържа агресивни съставки
 • Оставя косата чиста, свежа и мека
 • Разделете се с неприятното усещане за замърсена и мазна коса, благодарение на O’Herbal шампоан с екстракт от мента. Повечето шампоани за бързоомазняваща се коса залагат на агресивни към скалпа съставки, които водят до раздразнение, пресушаване и други нежелани реакции. Това не само, че не предотвратява прекомерното омазняване, но може да нанесе трайни поражения на кожата на главата. Разчитащ на своята нежна формула с органична сяра и екстракти, шампоанът на O’Herbal почиства ефективно косата от натрупаните замърсявания и я оставя чиста, свежа и жизнена.

  Екстрактът от мента балансира ph-нивото на скалпа, редуцирайки прекомерното омазняване. Намалява свръхпроизводството на себум като почиства космените фоликули от излишните мазнини и им оказва стягащ и освежаващ ефект. Маслото от мента е естествен антисептичен агент, който се грижи за здравето на скалпа, отстранявайки мъртвата кожа и бактериите. А чистият и спокоен скалп е гаранция за здрава и балансирана коса.

  Формулата на шампоана на O’Herbal не съдържа сулфати и почиства нежно кожата на главата от натрупаните замърсявания като възвръща естествения ѝ баланс. Благодарение на съдържанието на органична сяра, този шампоан почиства и предпазва скалпа от вредните микроби и бактерии, които стимулират допълнителното образуване на себум като негова естествена защитна реакция. Шампоанът за мазна коса на O’Herbal елиминира факторите, предизвикващи омазняване на скалпа и косата, без да създава усеща за премиване и опъване.

  O’Herbal шампоан с екстракт от мента е подходящ за мазна коса, а също така и за коса с бързоомазняващи се корени.

  Състав:

  вода, содиум мерет сулфат, кокамидопропил бетаин, лаурил глюкозид, натриев лаурил глюкоз карбоксилат, глицерет-2 кокоат, кокамид моноетаноламид (кокамид МЕА), екстракт от листа на мента

  Начин на употреба:

  нанесете равномерно на влажна коса, разпенете с нежни масажиращи движения и изплакнете с вода. Повторете при необходимост. В случай на контакт с очите, изплакнете обилно с вода.

най-продавани продукти

 

Опаковка: 180 капсули Марка: Sanct Bernhard Не […]

Цена: 29.90 лв.

Марка: Doctor NatureОпаковка: 45 таблетки за смучене Естествен щит […]

Цена: 16.90 лв.

Опаковка: 90 капсулиМарка: Doctor Nature 100% натурален пречистен бентонит. Детоксикация […]

Цена: 29.00 лв.

Марка: Vitar Опаковка: 16 пастила За здраво […]

Цена: 8.90 лв.

Марка: Sanct Bernhard Опаковка: 170 г Благоприятни […]

Цена: 21.50 лв.

Опаковка: 150 капсулиМарка: Sanct Bernhard Тайната на китайските владетели […]

Цена: 67.50 лв.

Опаковка: 60 капсулиМарка: Doctor Nature Подпомага при: диабет I […]

Цена: 31.10 лв.

Марка: Doctor Nature Опаковка: 946 мл Уникална […]

Цена: 39.55 лв.