Магазина не може да гарантира наличността на стоката. При запитване или поръчка ще се свържем с Вас за да обявим срок за доставка.

Dr.Sante Възстановяващо масло за коса с макадамия, 50 мл

В наличност

Информация за Dr.Sante Възстановяващо масло за коса с макадамия, 50 мл

Марка: Dr.Sante
Опаковка: 50 мл
 • Съдържа ценни природни масла
 • Предпазва косъма от накъсване и пресушаване
 • Възвръща естествената силя, еластичност и блясък
 • Улеснява разресването и оформянето на косата
 • Масло от макадамия – това масло притежава изключителни възстановяващи и защитни свойства. Изключително богато на мастни киселини, това масло навлиза дълбоко в косъма, за да възстанови неговия липиден слой. Подобрява неговото състояние и ефективно го предпазва от накъсване. Освен това оказва изглаждащ и омекотяващ ефект върху косата. Маслото от семена на макадамия подобрява еластичността, възвръща естествения блясък на косата и стимулира нейния растеж.Масло от моринга и масло от гардения – тези две масла образуват невидим филм, който изолира косата и я предпазва от вредното въздействие на факторите на околната среда. Маслото от моринга възпрепятства проникването на замърсяванията и бактериите в косъма и по този начин гарантира запазването на косата, тъй като тези вредни агенти ще бъдат отстранени от повърхността при следващото измиване. Маслото от гардения предотвратява загубата на протеин, запазвайки космения фоликул силен, независимо от въздействията на които е изложен.

  Маслото от маслина предпазва дължините от пресушаване, а също и от сухи и накъсани краища. Това изключително ценно масло възвръща естествените сила и блясък на косата.

  Формулата на Dr.Sante възстановяващо масло е насочена към пълното насищане на косата с изключително ценното масло от макадамия, което възвръща нейната мекота, гъвкавост и здравословен блясък.

  Състав:

  диметиконол, сиклопентасилоксан, фенил триметикон, С12-15 алкил бензоат, масло от семена на макадамия, кокосово масло, екстракт от гардения, масло от хрян, масло от маслина, хидролизиран кератин, бета-каротин, парфюм, бензил салицилат, линалол, бензил бензоат, лимонен.

  Начин на употреба:

  Нанесете малко количество (около 1-2 капки) от олиото по дължините и краищата на вашата коса. Продуктът може да се използва както на влажна, така и на суха коса. Не изплаквайте косата след употреба. В случай на контакт с очите, изплакнете добре с вода.

най-продавани продукти

 

Марка: Sanct BernhardОпаковка: 240 таблетки Здрава имунна система за […]

Цена: 46.50 лв.

Опаковка: 150 капсулиМарка: /products/?search[Марка][]= Подсилена формула за лица над […]

Цена: 35.65 лв.

При силен стрес, нерви и мускулни схващания! […]

Цена: 6.90 лв.

Опаковка: 200 мл Марка: Maxi Vita Ефективна […]

Цена: 8.35 лв.

Опаковка: 50 мл Марка: Златно чудо По […]

Цена: 11.90 лв.

Опаковка: 180 капсулиМарка: Sanct BernhardЗа нормални нива на кръвната […]

Цена: 34.50 лв.

Марка: EquilibraОпаковка: 1000 мл. 100% чист неразреден гел от […]

Цена: 57.90 лв.

Опаковка: 30 капсулиМарка: Vitar Vitar препоръчва при: Отслабен имунитет, простуда, […]

Цена: 10.50 лв.