Доставка

Условия за доставка

Доставката се извършва по избор:

  • до офис на Speedy

  • до адрес на получателя, със Speedy

  • до офис на Еконт

Забележка: Сумата за доставка се начислява спрямо теглото на пратката по тарифата на съответния куриер и се заплаща при получаване на поръчката заедно със стойността на самата поръчка!

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА при поръчка над 99,00 лв.

ОБЩИ УСЛОВИЯ

1. Поръчаната стока се доставя на посочения от клиента адрес или до офис на куриера. Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката.

2. Ако заявителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес, сайта се освобождава от отговорност за неизпълнената доставка.
3. Транспортните разходи, ако изрично не е упоменато друго, се заплащат от клиента при получаване на доставката, едновременно с цената на стоката.
4. Всички цени на продуктите са в български лева с включен ДДС и не включват цената на доставката. Търговецът си запазва правото едностранно да променя посочените цени, като промените влизат в сила от момента на тяхното обявяване на сайта, но не касаят вече направените заявки.
5. При поръчката клиентът задължително посочва точен адрес и телефон, на който е възможно да се установи връзка с него в срока за доставка.
6. Посочването на неверен адрес и/или телефон прави поръчката невалидна и тя не обвързва сайта със задължението за изпълнение на доставката.
7. След иницииране на поръчка клиента получава имейл за потвърждение
8.  При обработката на поръчката от сайта се извършва проверка на посочения телефон за достоверността на посочената информация, адрес и коректност на заявката.
9. Поръчаната от клиента стока се доставя в срок от 1 до 3 работни дни на посочения от него адрес, при условие че поръчката е потвърдена от клиента и адреса за доставката е точен и валиден. Сайта си запазва правото да удължава посочените срокове с до 7 дни при възникване на форсмажорни обстоятелства възпрепятстващи спазването на официално обявеният срок.
10. Купувачът има право да откаже получаването на заявената от него стока при следните условия:
• При явно несъответствие на доставената със заявената стока и това може да се установи чрез обикновен преглед на стоката.
• При повредена стоката или опаковка.
Извън изброените случаи, заявителят няма право да откаже получаването и заплащането на поръчаната от него стоката.

11. Връщане на стоката: Купувачът има право да върне стоката в срок до 7 календарни дни от датата на нейното приемане, само ако продукта и опаковката му са в ненарушен търговски вид, като предварително трябва да уведоми Продавача устно за това свое намерение,  да попълни и изпрати на и- мейл формуляр изпратен му предварително от Продавача, да изпрати стоката по куриер с опция „преглед“ и да заплати транспорта по връщането й. След като Продавача получи стоката и констатира пред куриера, че наистина продукта и опаковката му са в ненарушен търговски вид, то сумата на продукта ще бъде възстановена на Купувача по банков път в срок до 30 календарни дни. В случай, че Продавача констатира пред куриера, че продукта и опаковката му са в нарушен търговски вид, стоката ще бъде върната по куриера отново и за сметка на купувача.