Магазина не може да гарантира наличността на стоката. При запитване или поръчка ще се свържем с Вас за да обявим срок за доставка.

Имуно комплекс Кидс (сироп за деца), 100 ml

В наличност

Информация за Имуно комплекс Кидс (сироп за деца), 100 ml

Марка: Doctor Nature
Имуно комплекс Кидс е специално разработена хранителна добавка, която допринася за нормално функциониране на детската имунна система и спомага за защита на клетките от оксидативен стрес.

СЪСТАВКИ: Kонцентрат от круша, концентрат от ябълка, прах от плодното тяло на гъба кладница (богат източник на бета глюкани), сушен сок от oблепиха (морски зърнастец – Hippophae rhamnoides).

Какво представлява имунитетът?
Имунитетът е възможността на организма да остане устойчив към патогенните фактори от заобикалящата го среда. По време на своя растеж и развитие, детския организъм често се сблъсква с негативното влияние от замърсяването на околната среда, алергии, действието на свободните радикали, стрес, които отслабват защитните сили на организма. За да спомогнем за нормална функция на имунната система, има съставки, които допринасят за повишаване на съпротивителните сили на организма и оказват благоприятен ефект върху детския имунитет.

Как действат съставките в Имуно комплекс Кидс ?
Имуно комплекс Кидс съдържа натурален комплекс от съставки, които доставят необходимите вещества за максимално положително въздействие върху имунната система.
Бета глюкани
Гъба кладница е естествен източник на бета глюкани. Бета глюканите са биологично-активни полизахариди, които представляват естествено средство за подпомагане на имунната защита, с доказана медицинска значимост. Освен източник на бета глюкани, гъба кладница може да съдържа и витамини В, D, С и К, важни протеини и микроелементи (хром, мед, желязо, йод). Известно е, че бета глюканите оказват благоприятно въздействие върху детския организъм, като притежават мощен имуномодулиращ ефект и подпомагат работата на имунната система по няколко начина. Те имат свойството да активират важни клетки в организма, наречени макрофаги, които са от съществено значение за имунната система. Също така, бета глюканите допринасят и за увеличаване на концентрацията на имуноглобулини, които имат свойството да се свързват със специфичен антиген в тялото и да го неутрализират. Друга от основните функции на бета глюканите е техния антиоксидантен ефект, като укрепват имунната система по естествен начин, без да я превъзбуждат прекомерно, като с право може да се нарекат естествен имуномодулатор.

Морски зърнастец
Морският зърнастец, познат още като облепиха, е богат природен източник на витамин C, Immunocomplex Kids Имуно комплекс Кидс Хранителна добавка като концентрацията му е с до 25 пъти по-голяма, сравнение с цитрусовите плодове. Растението е богато и на други биологично-активни вещества, сред които провитамин А, витамини от група B и Е и Омега 3, 6, 9 мастни киселини. Благодарение на своя химичен състав, плодовете на морския зърнастец оказват благоприятно въздействие върху състоянието на имунната система, храносмилателния тракт и кожата. Спомагат за повишаване на антиоксидантната защита на детския организъм и допринасят за намаляване на негативното влияние на оксидативния стрес върху клетките. Основата на сиропа Имуно комплекс Кидс е плодов концентрат от пресни плодове на круша и ябълка, без консерванти, без оцветители, подсладители и глутен. За съдържанието на сиропа във флакон от 100ml се използва 1кг пресни плодове.

НАЧИН НА УПОТРЕБА И ДОЗИРОВКА: Препоръчва се по една чаена лъжичка дневно преди хранене – за деца от 1 до 3 години, по една чаена лъжичка два пъти дневно преди хранене – за деца над 3 години.

най-продавани продукти

 

Опаковка: 60 капсулиМарка: Doctor Nature Подпомага при: диабет I […]

Цена: 31.10 лв.

Марка: Doctor Nature Имуно комплекс Кидс е […]

Цена: 14.10 лв.

Опаковка: 180 капсули Марка: Sanct Bernhard С […]

Цена: 48.90 лв.

Опаковка: 150 капсулиМарка: /products/?search[Марка][]= Подсилена формула за лица над […]

Цена: 35.65 лв.

Опаковка: 200 mlМарка: Maxi VitaПри лесна умора, отпадналост, анемии!  […]

Цена: 8.70 лв.

Марка: Maxi Vita Опаковка: 10 сашета Разтворима […]

Цена: 8.00 лв.

Опаковка: 120 таблеткиМарка: Sanct Bernhard С удължено освобождаване за […]

Цена: 28.90 лв.

Опаковка: 90 капсули Марка: Doctor Nature Ултрапречистено и молекулярно […]

Цена: 29.90 лв.