Maximum Beta Glucan 400mg- SUPPLEMENT SPOT- 60caps – Бета Глюкан – мощен имуностимулатор и антиоксидант
Магазина не може да гарантира наличността на стоката. При запитване или поръчка ще се свържем с Вас за да обявим срок за доставка.

Maximum Beta Glucan 400mg- SUPPLEMENT SPOT- 60caps – Бета Глюкан – мощен имуностимулатор и антиоксидант

Наличност: НЕ Е В НАЛИЧНОСТ!

Информация за Maximum Beta Glucan 400mg- SUPPLEMENT SPOT- 60caps – Бета Глюкан – мощен имуностимулатор и антиоксидант

Maximum Beta Glucan 400mg 60caps – Бета Глюкан – мощен имуностимулатор и антиоксидант от bioprodukti.bg!

Мощен имуностимулатор, активиращ макрофагите в имунната система. Убива чужди агенти и злокачествени клетки в организма. Силен антиоксидант и естествена бариера срещу свободните радикали. Подържа здравословни нива на холестерола и спомага за клетъчната активност. Ускорява възстановителните процеси.
Състав в две капсули: Чист Бета Глюкан (Бета 1,3 / 1,6 Глюкан) 400 мг.
Употреба: Да се приемат 2 капсули дневно с храната, при необходимост до 4 капсули дневно
Опаковка: 60 капсули в контейнер.
Какво представлява Maximum Beta Glucan?
Maximum Beta Glucan е мощен природен имуностимулатор. Има свойството да поддържа холестерола в здравословните му стойности. От 40-те години насам изследователите проучват хранителните ползи от бета-глюкана. Извличани от разбитите клетъчни стени на маята, гъбите, ечемика и овеса, бета-глюканите са способни да поддържат здравословните стойности на серумния холестерол и да укрепват имунната система. Бета-глюканът е безопасна, нетоксична и ефективна хранителна добавка за орално приложение. Продуктът на Supplement Spot е с най-високата доза Бета Глюкан– 400 мг. (няколко пъти по-висока в сравнение с другите продукти на пазара) и на най-добрата цена за опаковка спрямо тези милиграми.
Как действа Maximum Beta Glucan?
Бета Глюкан е силен имуностимулатор, активиращ най важните имунни клетки в тялото, известни като макрофаги. Те са отговорни за борбата с вирусите (вирусни и бактериални инфекции, ракови клетки и други потенциални патогени). Ускорявайки реакцията на макрофагите, Beta Glucan спомага тялото да произвежда по-бързо и повече антитела за борба с вирусите. Проучванията доказват, че този продукт не само оказва положителен ефект върху макрофагите, но и върху В-лимфоцитите и Т-клетките – естествените клетки убийци на чужди агенти и злокачествени образувания. В допълнение към тези важни функции бета-глюканът е ефективен антиоксидант и „чистач“ на свободните радикали. Препоръчително е всеки да приема бета-глюкан превантивно. Особено важен е при хора в напреднала възрастта (които имат отслабена имунна функция поради годините), лошо хранене, стрес, нездравословен начин на живот или изложени на вредни вещества от околната среда.
 Бета Глюкан ускорява възстановителните процеси на увредените тъкани и клетки, подходящ е за хора подложени на физически и/или емоционален стрес, при висок риск от заболяване на сърдечно-съдовата система. Beta Glucan има забележителната способност да поддържа здравословните стойности на холестерола и да спомага за намаляването нивата на „лошия“ холестерол (LDL).
Функции на макрофагите
Макрофагите играят централна роля в задействането и поддържането на имунната система. Макрофагите са клетките, които разпознават, поглъщат и унищожават всички клетки, организми и субстанции, които не са естествени или желани за организма (бактерии, вируси, гъбички, мъртви или мутирали клетки и т.н.). Те също произвеждат голям брой цитокини, които стимулират цялостната функция на имунната система и производството на В- и Т-лимфоцити в костния мозък. Освен огромния апетит за токсини, който имат, макрофагите играят съществена роля за задействането и поддържането на имунния отговор. Когато чуждо тяло атакува организма, макрофагите се активират и настъпва верижна реакция, която мобилизира цялата имунна система.
 От 60-те години насам са направени над 1000 научно-изследователски разработки за бета- 1,3/1,6-D глюкан. Изследвания, финансирани от престижни институти като американската администрация по храните и лекарствата (FDA), Харвард, Тулейн, Бейлор, Макгил, университетите на Калифорния, Дюк, Вашингтон, американския изследователски институт по радиология на въоръжените сили (Armed Forces Radiology Research Institute) и други институции разкриват изключителните имуноактивиращи свойства на бета-глюкана. Доказано е, че бета-глюканът стимулира и модулира функциите на макрофагите.
Поддържайте силна имунна система
Нашата имунна система държи ключа към здравето на целия организъм. Тя го защитава от вируси, бактерии, ракови заболявания, гъбички, паразити, и др. Представлява сложна мрежа от органи, която съдържа клетки, които разпознават и унищожават чуждите нашественици и зараждащите се злокачествени образувания.

 

И на края важно е да се уточни, че…

ХРАНИТЕЛНИТЕ ДОБАВКИ НЕ СА ХРАНИТЕЛЕН ЗАМЕСТИТЕЛ!

Ролята на хранителните добавки е да взаимодействат с основната храна, която ядем, така че да компенсират дефицита на полезни вещества. Освен че запълват липси, подпомагат усвояването на ценните съставки, стига да ги има в това, което консумираме. Хранителните добавки не се приемат вместо, а заедно с плодове, зеленчуци, млечни и месни продукти и с каквото още се храним. Затова се наричат хранителни добавки, а не хранителни заместители. Няма как да заменят разнообразното хранене, могат обаче значително да го обогатят.

Марка: SUPPLEMENT SPOT

SUPPLEMENT SPOT е американска компания, основана през 2000г. Произвежда авангардни хранителни добавки, отговарящи на най- строгите изисквания на FDA (Американска агенция за храните и лекарствата). Мотото им е: „Ние не търсим най- евтините или най- скъпите продукти, но най- доброто качество на най- добра цена“!

 

В сайта ни можете да намерите още:  хранителни добавки за подкрепа на черния дроб и детоксикация, витамини и минерали, детско здраве, за ендокринната система, за имунната система, сила и енергия, за нервната система, сън и памет, за опорно- двигателната система, за отслабване, за пикочо- половата система, против алергии, сексуална функция, сърдечно- съдова система и холестерол, антиоксиданти и др., като за ваше удобство всички са групирани по действие!

Всички Хранителни добавки, които предлагаме, можете да разгледате от тук: ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ

 

P.S.  Ако този продукт ви се е сторил интересен и желаете периодично да се запознавате с други подобни, харесайте страницата  ни във фейсбук: https://www.facebook.com/bioprodukti.bg/   Така своевременно ще можете да се запознавате с подбрани от нас топ продукти и да четете най- новите ни статии!

4.3 / 5 звезди
Хранителна добавка силен имуностимулатор!. Спомага при борбата с вирусите и бактериалните инфекции!

най-продавани продукти

 

Натурален крем за тяло антицелулитен 250 мл […]

Цена: 13.50 лв.

БИО МАСКА С РОЗОВА ГЛИНА MASQUE ARGILE […]

Цена: 14.50 лв.