Контакт

 

Онлайн магазин: 

24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата можете да направите поръчка онлайн на сайта ни!

Ако искате да ни попитате нещо, моля не се колебайте, а го направете като ни изпратите и- мейл през сайта ни, попълвайки формата за запитване по- долу!

Може да ни попитате и на момента в нашият онлайн чат! Ако в момента не сме на линия, не се притеснявайте, напишете ни съобщение  и ние ще Ви отговорим малко по- късно!


Ако искате да се свържете лично с нас, можете да го направите в рамките на деня от 9:00 до 17:00 часа в дните от понеделник до петък, и от 9:00 до 13:00 часа в събота.

Поръчки направени  от понеделник до петък до 11:30ч. се обработват и изпращат в същият работен ден. Всички останали поръчки направени след този час се изпращат на следващият работен ден.

Поръчките направени в събота и неделя, се обработват и изпращат в понеделник.

Изключение правят дните обявени за официални почивни дни, при които графиците за доставки се удължават, за което ще бъдете информирани своевременно!

 

Начин на плащане:  С наложен платеж, при доставката!

Стоките се заплащат от клиента при получаване на доставката, едновременно с транспортните разходи, ако изрично не е упоменато друго!

За София и страната доставките се извършват чрез фирма “РАПИДО” –www.rapido-bg.com , ДО АДРЕС ЗА ДОСТАВКА ПОСОЧЕН ОТ КЛИЕНТА!

Цена за доставка до адрес:

За поръчки на стойност до 99.00лв.- 4,50лв.

За поръчки на стойност над 99.00лв.- Безплатно!

 

 

Тел. за контакт с нас: 0898 645 835

 
Не попълвайте: