Как да засилим натурално метаболизма си с помощта на МАЛИНОВИ КЕТОНИ!

Научните изследвания сочат, че малиновите кетони изгарят натрупаните мазнини чрез повишаване на хормона адипонектин, намалява производството на инсулин, което ограничава натрупването на мазнини, потиска поривите на силен глад, спомага за преодоляване на застоя в отслабването, ускорява обмяната на веществата.

Какво представляват малиновите кетони?

Малиновите кетони са природен елемент, съдържащ се в малините. Изследванията показват, че плодът на малината може да допринесе за загуба на тегло. Смята се, че ензимът на малиновите кетони контролира смъкването и наддаването на килограми.

Малиновите кетони стават популярни благодарение на шоуто на доктор Оз. Доктор Оз включва малиновите кетони като хранителна добавка № 1 сред „неговите пет чудодейни вещества за изгаряне на мазнините”. Неговият чест гост и личен треньор Лиза Лин говори разпалено за хранителната добавка. Учените започват да изследват ползите от малиновите кетони не само за контрола на теглото, а и по отношение на мозъчната функция, кръвното налягане и цялостното здраве.

Как действа хормонът адипонектин?

Адипонектинът може да заблуди вашето тяло, че е по-слабо и по този начин да накара метаболизма Ви да работи по-бързо “ – доктор Оз
Доказано е, че нивата на адипонектин са пряко свързани с процента на мазнините в тялото. По-слабите хора имат повече от този хормон, докато при по-пълните той е в значително по-малки количества. По-високите нива на адипонектин помагат на организма да намали нивата на глюкоза, да разгради мастните киселини по-бързо и да засили метаболизма. Колкото по-малко глюкоза циркулира в тялото, толкова по-малка е възможността тя да се превърне и натрупа като гликоген, което кара организма да гори мазнини за енергия.

Ролята на Малиновите кетони в разграждането на вече складираните мазнини
Когато организмът изпитва недостиг на захари и енергия, тогава Малиновите кетони идват на помощ и започват да разграждат другия сериозен източник на енергия – складираните мазнини. Точно затова, когато се приема допълнително количество Малинови кетони, организмът разгражда мастните натрупвания и ги превръща в енергия.

С други думи, Малиновите кетони не само предпазват от покачване на теглото, като се борят с новоприетите мазнини и въглехидрати от храната, но и влияят върху вече складираните подкожни мазнини по тяло. Точно затова Малиновите кетони са определени от множество специалисти и експерти, като Средство №1 за изгаряне на мазнини.

Не може ли просто да се ядат повече малини и да се отслабва по естествен начин?

За да се набави необходимото количество малинови кетони, от пресни малини, трябва да се изяжда по около 40 кг плодове дневно. Освен, че е почти практически невъзможно да се изядат такова количество малини, това са и твърде много калории и захари за организма и така вместо да се отслабва, ще се трупат килограми. От 1 кг малини се получат само около 4 мг малинови кетони.

Голямото предимство на Малиновите кетони пред други хранителни добавки за отслабване е, че те нямат никакви странични негативни ефекти. Не дразнят стомаха, не влияят на кръвното, не действат на централната нервна система, не причиняват главоболие, сърцебиене и безсъние.

Защо да използваме Малинови кетони?

Контролират апетита: така лесно и без усилия може да се намали приема на калории и да се постигне най-важното – отрицателен калориен баланс.

Засилват метаболизма: горят се повече калории от нормалното и мазнините се изгарят по-бързо и по-лесно, без да се гладувате

Намаляват абсорбцията на мазнини и въглехидрати: ще се усвояват по-малко мазнини и въглехидрати от храната, а те са главния източник на калории

Засилват разграждането на вече натрупаните мазнини: помага в изчистването на локалните мастни натрупвания и то там, от където има нужда – паласки, дупе, талия и ханш.

Повишава енергията и издръжливостта: предизвиква термогенеза или с прости думи гори мазнини и ги обръща в енергия

Много силен антиоксидант: освен за сваляне на килограми може значително да подобри и здравето.

Без негативни странични ефекти: не дразнят стомаха, не влияят на кръвното, не действат на централната нервна система, не причиняват главоболие, сърцебиене и безсъние

Възползвайте се!

ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА с малинови кетони „RASPBERRY KETONES